Vernieuwd cursusaanbod GPR Gebouw

Nieuwsbericht 15 jul 2024

De aandacht en urgentie voor het versnellen van de verduurzaming van gebouwen en hun directe omgeving neemt toe. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de laatste ontwikkelingen en de toenemende vraag naar cursussen om integrale duurzaamheid meetbaar en bespreekbaar te maken, heeft Stichting W/E adviseurs haar GPR Gebouw cursusaanbod vernieuwd. Tijdens deze cursussen leer je over de werking van GPR Gebouw; de meest gebruikte software voor verduurzaming van de gebouwde omgeving, ontwikkeld door Stichting W/E adviseurs. In dit nieuwsbericht geven we een update over onze vernieuwde cursussen.

Vernieuwde GPR Gebouw Basiscursus

Tijdens deze cursus maak je in slechts één dagdeel op hoofdlijnen kennis met GPR Gebouw, hét instrument om de duurzaamheid van gebouwen meetbaar en bespreekbaar te maken. Je krijgt uitleg over de opbouw en werking van het instrument dat is ontwikkeld door Stichting W/E adviseurs. Aan het einde van deze cursus ben je bekend geraakt met de GPR Software en kan je de resultaten van een GPR Gebouw berekening op de juiste wijze interpreteren en op waarde schatten. Tijdens deze cursus staat de kennismaking met GPR Gebouw centraal, daarom is deze cursus aangepast van een hele dag naar een halve dag. Wil je meer leren over GPR Gebouw? Volg dan de GPR Gebouw Gebruikerscursus.

Nieuw: GPR Gebouw Gebruikerscursus

De GPR Gebruikerscursus is toegevoegd aan ons cursusaanbod omdat we merkten dat er behoefte is aan een cursus voor geïnteresseerden die als gebruiker met de GPR Gebouw Software aan de slag wil gaan, berekeningen wil leren maken en resultaten daarvan toe wilt passen. Doel van deze cursus is dat je je bekwaam maakt met GPR Gebouw en daarom bestaat de GPR Gebouw Gebruikerscursus uit twee cursusdagen. Wil je na deze cursus meer verdieping als gebruiker van GPR Gebouw? Volg dan de GPR Gebouw Expertcursus.

Alle cursussen worden gegeven door adviseurs op het gebied van duurzaam bouwen. Deze docenten weten alles over de nieuwste ontwikkelen van GPR Gebouw, aangezien deze tool ontwikkeld is door Stichting W/E adviseurs. Daarnaast worden al onze cursussen ook aangeboden als incompany cursussen

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met de cursuscoördinator Maertijne Verweij.